Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

Jon Webb
I'm sure this is something obvious, but I can't find it. I upgraded my Red5 server from 1.0.5 to 1.0.7 and my app (FlexPresenter) doesn't start. I see:

Logger name for context: FlexPresenter
[DEBUG] [0.0.0.0-startStop-1] ROOT - Starting up context FlexPresenter
[INFO] [main] org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol - Starting ProtocolHandler ["http-nio-0.0.0.0-80"]
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Context initialized: /FlexPresenter path: D:\red5-server\webapps\FlexPresenter\
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Dedicated RTMPT server configuration was not specified
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext - Refreshing Root WebApplicationContext: startup date [Thu Jun 30 14:3
5:43 EDT 2016]; parent: org.springframework.context.support.FileSystemXmlApplicationContext@4b41dd5c
[INFO] [main] org.red5.server.ContextLoader - JEE server was found: TomcatLoader [serviceEngineName=red5Engine]
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader - Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/red
5-web.xml]
[INFO] [main] org.red5.server.plugin.PluginLauncher - Loaded plugin: org.red5.net.websocket.WebSocketPlugin
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - WebSocket (ws) will be bound to [0.0.0.0:8081]
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - started  websocket transport
Bootstrap complete
Bootstrap exit
[INFO] [pool-4-thread-1] org.red5.server.tomcat.WarDeployer - Deploy wars with app start

Is there anything in the configuration files that I should be looking at so far as a difference between Red5 1.0.5 and 1.0.7 that would account for this? I see the FlexPresenter log file get created, but there's nothing in it other than 

2016-06-30 14:35:43,022 [0.0.0.0-startStop-1] DEBUG ROOT - Starting up context FlexPresenter

 I've tried both Java 7 and Java 8 -- same problem.

Thanks.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

Rajdeep Rath
Well your log does not show any errors. what exactly is the issue that you are observing ?

On Friday, July 1, 2016, Jon Webb <[hidden email]> wrote:
I'm sure this is something obvious, but I can't find it. I upgraded my Red5 server from 1.0.5 to 1.0.7 and my app (FlexPresenter) doesn't start. I see:

Logger name for context: FlexPresenter
[DEBUG] [0.0.0.0-startStop-1] ROOT - Starting up context FlexPresenter
[INFO] [main] org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol - Starting ProtocolHandler ["http-nio-0.0.0.0-80"]
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Context initialized: /FlexPresenter path: D:\red5-server\webapps\FlexPresenter\
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Dedicated RTMPT server configuration was not specified
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext - Refreshing Root WebApplicationContext: startup date [Thu Jun 30 14:3
5:43 EDT 2016]; parent: org.springframework.context.support.FileSystemXmlApplicationContext@4b41dd5c
[INFO] [main] org.red5.server.ContextLoader - JEE server was found: TomcatLoader [serviceEngineName=red5Engine]
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader - Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/red
5-web.xml]
[INFO] [main] org.red5.server.plugin.PluginLauncher - Loaded plugin: org.red5.net.websocket.WebSocketPlugin
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - WebSocket (ws) will be bound to [0.0.0.0:8081]
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - started  websocket transport
Bootstrap complete
Bootstrap exit
[INFO] [pool-4-thread-1] org.red5.server.tomcat.WarDeployer - Deploy wars with app start

Is there anything in the configuration files that I should be looking at so far as a difference between Red5 1.0.5 and 1.0.7 that would account for this? I see the FlexPresenter log file get created, but there's nothing in it other than 

2016-06-30 14:35:43,022 [0.0.0.0-startStop-1] DEBUG ROOT - Starting up context FlexPresenter

 I've tried both Java 7 and Java 8 -- same problem.

Thanks.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to <a href="javascript:_e(%7B%7D,&#39;cvml&#39;,&#39;red5interest%2Bunsubscribe@googlegroups.com&#39;);" target="_blank">red5interest+unsubscribe@....
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

Jon Webb
The log should show the app starting. It prints a number of messages at the start. And there's no response at all when I try to use the app.

On Thursday, June 30, 2016 at 2:44:48 PM UTC-4, Rajdeep Rath wrote:
Well your log does not show any errors. what exactly is the issue that you are observing ?

On Friday, July 1, 2016, Jon Webb <<a href="javascript:" target="_blank" gdf-obfuscated-mailto="F3pfvCsEDgAJ" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;javascript:&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;javascript:&#39;;return true;">jona...@...> wrote:
I'm sure this is something obvious, but I can't find it. I upgraded my Red5 server from 1.0.5 to 1.0.7 and my app (FlexPresenter) doesn't start. I see:

Logger name for context: FlexPresenter
[DEBUG] [0.0.0.0-startStop-1] ROOT - Starting up context FlexPresenter
[INFO] [main] org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol - Starting ProtocolHandler ["http-nio-0.0.0.0-80"]
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Context initialized: /FlexPresenter path: D:\red5-server\webapps\FlexPresenter\
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Dedicated RTMPT server configuration was not specified
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext - Refreshing Root WebApplicationContext: startup date [Thu Jun 30 14:3
5:43 EDT 2016]; parent: org.springframework.context.support.FileSystemXmlApplicationContext@4b41dd5c
[INFO] [main] org.red5.server.ContextLoader - JEE server was found: TomcatLoader [serviceEngineName=red5Engine]
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader - Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/red
5-web.xml]
[INFO] [main] org.red5.server.plugin.PluginLauncher - Loaded plugin: org.red5.net.websocket.WebSocketPlugin
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - WebSocket (ws) will be bound to [<a href="http://0.0.0.0:8081" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;http://www.google.com/url?q\x3dhttp%3A%2F%2F0.0.0.0%3A8081\x26sa\x3dD\x26sntz\x3d1\x26usg\x3dAFQjCNEsyzbIDLbT1UUvEZq-pPGc0C6p6w&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;http://www.google.com/url?q\x3dhttp%3A%2F%2F0.0.0.0%3A8081\x26sa\x3dD\x26sntz\x3d1\x26usg\x3dAFQjCNEsyzbIDLbT1UUvEZq-pPGc0C6p6w&#39;;return true;">0.0.0.0:8081]
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - started  websocket transport
Bootstrap complete
Bootstrap exit
[INFO] [pool-4-thread-1] org.red5.server.tomcat.WarDeployer - Deploy wars with app start

Is there anything in the configuration files that I should be looking at so far as a difference between Red5 1.0.5 and 1.0.7 that would account for this? I see the FlexPresenter log file get created, but there's nothing in it other than 

2016-06-30 14:35:43,022 [0.0.0.0-startStop-1] DEBUG ROOT - Starting up context FlexPresenter

 I've tried both Java 7 and Java 8 -- same problem.

Thanks.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to red5interest+unsubscribe@googlegroups.com.
For more options, visit <a href="https://groups.google.com/d/optout" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;https://groups.google.com/d/optout&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;https://groups.google.com/d/optout&#39;;return true;">https://groups.google.com/d/optout.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

Jon Webb
In reply to this post by Jon Webb
OK, it looks like I made an error in red5-web.xml earlier when I was trying to figure this out. The app seems to be starting now.

On Thursday, June 30, 2016 at 2:42:39 PM UTC-4, Jon Webb wrote:
I'm sure this is something obvious, but I can't find it. I upgraded my Red5 server from 1.0.5 to 1.0.7 and my app (FlexPresenter) doesn't start. I see:

Logger name for context: FlexPresenter
[DEBUG] [0.0.0.0-startStop-1] ROOT - Starting up context FlexPresenter
[INFO] [main] org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol - Starting ProtocolHandler ["http-nio-0.0.0.0-80"]
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Context initialized: /FlexPresenter path: D:\red5-server\webapps\FlexPresenter\
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Dedicated RTMPT server configuration was not specified
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext - Refreshing Root WebApplicationContext: startup date [Thu Jun 30 14:3
5:43 EDT 2016]; parent: org.springframework.context.support.FileSystemXmlApplicationContext@4b41dd5c
[INFO] [main] org.red5.server.ContextLoader - JEE server was found: TomcatLoader [serviceEngineName=red5Engine]
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader - Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/red
5-web.xml]
[INFO] [main] org.red5.server.plugin.PluginLauncher - Loaded plugin: org.red5.net.websocket.WebSocketPlugin
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - WebSocket (ws) will be bound to [<a href="http://0.0.0.0:8081" target="_blank" rel="nofollow" onmousedown="this.href=&#39;http://www.google.com/url?q\x3dhttp%3A%2F%2F0.0.0.0%3A8081\x26sa\x3dD\x26sntz\x3d1\x26usg\x3dAFQjCNEsyzbIDLbT1UUvEZq-pPGc0C6p6w&#39;;return true;" onclick="this.href=&#39;http://www.google.com/url?q\x3dhttp%3A%2F%2F0.0.0.0%3A8081\x26sa\x3dD\x26sntz\x3d1\x26usg\x3dAFQjCNEsyzbIDLbT1UUvEZq-pPGc0C6p6w&#39;;return true;">0.0.0.0:8081]
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - started  websocket transport
Bootstrap complete
Bootstrap exit
[INFO] [pool-4-thread-1] org.red5.server.tomcat.WarDeployer - Deploy wars with app start

Is there anything in the configuration files that I should be looking at so far as a difference between Red5 1.0.5 and 1.0.7 that would account for this? I see the FlexPresenter log file get created, but there's nothing in it other than 

2016-06-30 14:35:43,022 [0.0.0.0-startStop-1] DEBUG ROOT - Starting up context FlexPresenter

 I've tried both Java 7 and Java 8 -- same problem.

Thanks.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Upgraded to Red5 1.0.7 from 1.0.5, app not starting

Rajdeep Rath

👍

On Jul 1, 2016 12:33 AM, "Jon Webb" <[hidden email]> wrote:
OK, it looks like I made an error in red5-web.xml earlier when I was trying to figure this out. The app seems to be starting now.

On Thursday, June 30, 2016 at 2:42:39 PM UTC-4, Jon Webb wrote:
I'm sure this is something obvious, but I can't find it. I upgraded my Red5 server from 1.0.5 to 1.0.7 and my app (FlexPresenter) doesn't start. I see:

Logger name for context: FlexPresenter
[DEBUG] [0.0.0.0-startStop-1] ROOT - Starting up context FlexPresenter
[INFO] [main] org.apache.coyote.http11.Http11NioProtocol - Starting ProtocolHandler ["http-nio-0.0.0.0-80"]
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Context initialized: /FlexPresenter path: D:\red5-server\webapps\FlexPresenter\
[INFO] [main] org.red5.server.tomcat.TomcatLoader - Dedicated RTMPT server configuration was not specified
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.web.context.support.XmlWebApplicationContext - Refreshing Root WebApplicationContext: startup date [Thu Jun 30 14:3
5:43 EDT 2016]; parent: org.springframework.context.support.FileSystemXmlApplicationContext@4b41dd5c
[INFO] [main] org.red5.server.ContextLoader - JEE server was found: TomcatLoader [serviceEngineName=red5Engine]
[INFO] [pool-5-thread-1] org.springframework.beans.factory.xml.XmlBeanDefinitionReader - Loading XML bean definitions from ServletContext resource [/WEB-INF/red
5-web.xml]
[INFO] [main] org.red5.server.plugin.PluginLauncher - Loaded plugin: org.red5.net.websocket.WebSocketPlugin
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - WebSocket (ws) will be bound to [0.0.0.0:8081]
[INFO] [main] org.red5.net.websocket.WebSocketTransport - started  websocket transport
Bootstrap complete
Bootstrap exit
[INFO] [pool-4-thread-1] org.red5.server.tomcat.WarDeployer - Deploy wars with app start

Is there anything in the configuration files that I should be looking at so far as a difference between Red5 1.0.5 and 1.0.7 that would account for this? I see the FlexPresenter log file get created, but there's nothing in it other than 

2016-06-30 14:35:43,022 [0.0.0.0-startStop-1] DEBUG ROOT - Starting up context FlexPresenter

 I've tried both Java 7 and Java 8 -- same problem.

Thanks.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--

---
You received this message because you are subscribed to the Google Groups "red5" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to [hidden email].
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.